Het begin.

De geschiedenis van Studio Woudec Dilbeek begint in 1980 in de gemeente Sint-Genesius-Rode, waar de broers Filip en Marc Wouters een fotozaak in Sint-Genesius-Rode oprichten onder de naam Foto Woudec.

Overname STWD door André Ghyssens

Na een lang succesverhaal  en het nieuwe verhaal met de digitalisering in de fotowereld gingen de broers andere horizonten opzoeken en werden de zaken vanaf 2006 verkocht en overgelaten.

André Ghyssens nam op 15 januari 2010 Foto Woudec in Dilbeek over en drukte zijn nieuwe stempel door een naamsverandering naar

Studio Woudec Dilbeek uit te voeren.

Studio Woudec Dilbeek is nog de enige overgebleven fotozaak uit dit verleden na het stoppen van zijn 

Met een technisch grafische opleiding,  werkervaring als ontwerper en kwaliteitsmanager in de verpakkingsindustrie, en nog eens 40 jaar informatica als uit de hand gelopen hobby en ja nog eens evenveel fotografische ervaring was er genoeg technische bagage in huis om FotoWoudec over te nemen. 

Door André werden vooral drie nieuwe toepassingen prioritair.

  • Digitale Fotografie met fotostudio
  • Grafische toepassingen
  • Computer, verkoop met dienst en reparatie.

Precies gelinkt aan de jaren opleiding, kennis en ervaring.

Als kind was hij vanaf zeven jaar met Fotografie bezig, Filip Wouters zijn mentor en vriend gaf hem halfweg de jaren 80 de professionele duw waardoor kennis en ervaring een hoger niveau bereikte.

Ofschoon er in het begin van de digitale fotografie er veel  tegenstand en ongeloof was van de analoge fotografen, was André ervan overtuigd dat digitale fotografie binnen de kortste keren het analoge zou voorbijsteken in kwaliteit en mogelijkheden.

Nieuwe evolutie met Studio Woudec Dilbeek vanaf September 2021

Covid-19 met de constante evolutie en zoektocht naar vernieuwing heeft Studio Woudec Dilbeek haar prioriteiten verlegd.

De profilering van de winkel veranderde meer  naar een volwaardige fotostudio.

Prioriteiten worden vooral verlegt naar fotografische specialiteiten. en producten die rechtstreeks aan foto's worden gelinkt.

Vanaf september 2021 wordt de zichtbare Retail verkoop in de winkel aangepast en vooral uitgewerkt naar de webshop van Studio Woudec Dilbeek